03 / 05 / 2024

muhasebe ve milli emlak denetmenliği

muhasebe ve milli emlak denetmenliği

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, muhasebe ve milli emlak denetmenlerinin sorunlarını belirlenerek, çözüm önerilerinin ortaya konulması için Meclis Araştırması açılmasını istedi

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Devlet kurumları, MEB, Jandarma, Adli Tıp, SGK, YÖK ve Milli Savunma Üniversitesi personel, memur alımı başladı! 

Devlet kurumlarına, KPSS 2023/2 merkezi atama tercih süreci, 20 Aralık 2023 tarihinde başlayacağı açıklandı. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim almış adaylar arasından tercihler yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Salih Kul nerede doğdu? Genelkurmay’da ve Milli Savunma Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kul hangi alanlarda görev aldı? Evli mi ve İngilizce biliyor mu? İşte Salih Kul ile ilgili merak edilenler...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!

TOGG T10X için kredi verecek bankalar belli oldu. Kamu bankalarınca yurttaşlara 36 vade ve 0,99 faizle kredi olanağı sağlanacak ve yerli ve milli otomobil TOGG'a ulaşım kolay hale gelecek. Yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. TOGG kredisinde geri ödeme tablosu da belli oldu.

Milli gözlem uydusu İMECE başarıyla uzaya fırlatıldı

Türkiye'nin yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip yerli ve milli ilk gözlem uydusu İMECE, Türkiye saatiyle 09.48'de ABD'nin Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü'nden uzaya fırlatıldı.

EYT’lilerin maaşlarına zam ve tam 3 ödeme müjdesi! Müjdeler ardı ardına verildi! Hemen bakın!

EYT’den emekli olacak yaklaşık 2,5 milyon vatandaş 3 ödemeyi aynı anda alacak ve milli gelir zammı maaşına yansıyacak. İşte EYT’ye ilişkin merak edilen detaylar...

Yerli ve milli otomobil TOGG'un T10X modelinin kataloğu yayımlandı! 14 Mart 2023 fiyat listesi...

Yerli otomotiv girişimi Togg, C-SUV T10X'in 953 bin TL'den başlayacağını açıkladı. T10X için ön siparişler, 16-27 Mart tarihleri ​​arasında Trumore dijital platformu ve Togg'un web sitesi üzerinden alınacak ve 2023 yılı boyunca çekilişle belirlenen kullanıcılara satılacak.

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) için sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları resmen açıklandı. MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Dünya şokta! Taliban kendi yerli ve milli süper lüks spor otomobilini üretti!

Afganistan’da yaşananlar bir kez daha dünyayı şok etti ancak bu kez savaş, şiddet ya da kadınlara eğitimin yasaklanmasıyla değil, Bundan yaklaşık 2 yıl önce Afganistan yönetimini ele geçiren Taliban, kendi yerli ve milli" otomobili Mada 9'u tanıttı. İşte o otomobil!..

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi, 555 sözleşmeli personel alıyor! Tarihi kaçırmayın! Başvurular...

Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi tarafından 555 personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki başvurular başladı mı? İşte MSB ve MSÜ personel alımı detaylar...

MSB ve MSÜ 555 personel alıyor! MSB ve MSÜ personel alımı şartları peş peşe açıklandı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 555 personel alımı yapıyor. İşte detaylar!

muhasebe ve milli emlak denetmenliği Haberi

muhasebe ve milli emlak denetmenliği

Dibek ve arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinin gerekçesinde, 659 sayılı KHK ile muhasebe ve milli emlak denetmenlerine haksızlık yapıldığı savunuldu.

Gerekçede, "Maliye Bakanlığına bağlı, muhasebe ve milli emlak denetmenleriyle aynı yetkilere sahip, aynı mevzuata tabi ve aynı statüde çalışan vergi denetmenleri, KHK ile vergi müfettişi yapılarak 3600 ek göstergeyle görev ve makam tazminatı almaya hak kazanmıştır. Muhasebe ve milli emlak denetmenlerine ise bu hak verilmemiştir" denildi.

Vergi denetmeni 4 bin kişinin statüsü yükseltilirken, 400 kişi olan muhasebe ve milli emlak denetmenlerine bu hak tanınmadığı ifade edildi.

Muhasebe ve milli emlak denetmenlerinin özlük haklarının da dondurulduğu savunulan gerekçede, ağır eğitimler ve 3 yıllık yardımcılığın sonunda zorunlu yeterlik sınavlarından da geçen muhasebe ve milli emlak denetmenleri ile Maliye Bakanlığının aynı statüdeki vergi denetmenleri arasında KHK nedeniyle...