14 / 05 / 2024

mühendis ana yönetmeliği

mühendis ana yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 26 Eylül 2014 tarihinde 29131 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugüne kadar 94,2 milyar lira destek sağlandı!

Evde Bakım Yardımı Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda şimdiye kadar 94,2 milyar TL evde bakım yardımı ödemesi gerçekleştirildi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliği 2022 bugünkü 31779 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu'nca Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kamu İhale Kurumu tarafından Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31393 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müteahhitlerin sınırlandırılması yönetmeliği!

Sosyolog Faruk Özcan Müteahhitlerin sınırlandırılması yönetmeliğini değerlendirdi. Özcan, "Müteahhitlerin Sınıflandırılması Yönetmeliği, ülkemiz inşaat sektörünün adeta narkozsuz/bayıltmadan açık kalp ameliyatı yapılmasıdır." dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Otopark Yönetmeliği uzadı mı 2020?

Otopark Yönetmeliği uzadı mı 2020? Otopark Yönetmeliği ne zaman ertelendi? Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek 2020? İşte merak edilen soruların cevapları...

Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı?

Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? Otopark Yönetmeliği ertelendi mi? Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

mühendis ana yönetmeliği Haberi

mühendis ana yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 26 Eylül 2014 tarihinde 29131 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler şu şekilde sıralanıyor:


YÖNETMELİK


Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odasından:


TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ORMAN


MÜHENDİSLERİ ODASI ANA YÖNETMELİĞİNDE


DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 12/7/2006 tarihli ve 26226 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Orman Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinin 12 nci maddesinin madde başlığındaki “komisyonluğu” ibaresi “komisyonu” olarak ve 3 üncü fıkrasındaki “komisyonluğuna” ibaresi “komisyonuna” olarak değiştirilmiştir.


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendi yürürlükten kaldırılmıştır.


MADDE 3 – Aynı Yönetmeliğin...