03 / 05 / 2024

multi blackstone

multi blackstone

Türkiye'deki Forum AVM'lerin sahibi Hollandalı Multi Corporation sonunda satıldı. Multi Corporation, resmen ABD'li dev Blackstone firmasının oldu. Amerikalı şirket Multi'ye 900 milyon euro ödeme yapacak...

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Set paslanma çelik bıçakları ile rendeleme, dilimleme, çırpma ve doğrama işleminde bulunuyor. Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?

Bosch Serie 4 Multi Door Buzdolabı 38.556 TL! Özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 4 Multi Door Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

multi blackstone Haberi

multi blackstone

Türkiye'deki Forum AVM'lerin sahibi Multi'yle ilgili kilit çözüldü. Uzun süredir borçları nedeniyle zor durumda bulunan ve müşteri arayan Hollandalı yatırım ve geliştirme şirketi Multi Corporation, dar boğazdan çıkamayınca Blackstone'la el sıkışmak zorunda kaldı. Amerikan sermaye devi The Blackstone, Multi Development'ı 900 milyon euro borcuna karşılık satın alıyor. 


TÜRKİYE'DE 16 AVM'Sİ BULUNUYOR 

2011 yılının sonunda dünya çapında 48 milyar dolarlık emlak portföyünü yöneten, aktiflerinin büyüklüğü 150 milyar doları aşan Blackstone, Multi'nin bankalardaki batık borcunu satın aldı. Blackstone'un, bu kredilere karşı ipotek olarak verilen, başta İstanbul Forum ve MarmaraForum olmak üzere Türkiye gelindeki 16 AVM'den kârlı ve potansiyel gördüklerini seçip alacağı belirtiliyor. 


BAŞKAN VEGGEL İSTİFA ETTİ 

Multi'nin kurucu başkanı Hans Van Veggel ise vergi kaçırdığı iddiaları üzerine istifa etti. Şirketin Türkiye'deki Genel Müdürü Hulusi Belgü'nün...