03 / 05 / 2024

Multi Corporation blackstone

Multi Corporation blackstone

13 Avrupa ülkesinde, yılda 330 milyonun üzerinde ziyaret alan 56 alışveriş merkezinin sahibi veya işletmecisi olarak faaliyet gösteren Multi Corporation, ABD’li gayrimenkul şirketi Blackstone bünyesinde büyümeye odaklanacak...

Blackstone Forum AVM'lerin sahibi Mutli'yi satın aldı!

Türkiye'deki Forum AVM'lerin sahibi Hollandalı Multi Corporation sonunda satıldı. Multi Corporation, resmen ABD'li dev Blackstone firmasının oldu. Amerikalı şirket Multi'ye 900 milyon euro ödeme yapacak...

17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyü ihalesinde Blackstone lider!

Blackstone’nun (NYSE:BX), Amerika Federal Mevduat Sigorta Kurumu'nun Signature Bank'ın (OTC:SBNY) borç satışından 17 milyar dolarlık ticari gayrimenkul kredi portföyünü almaya hazırlandığı ifade edildi.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Set paslanma çelik bıçakları ile rendeleme, dilimleme, çırpma ve doğrama işleminde bulunuyor. Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?

Bosch Serie 4 Multi Door Buzdolabı 38.556 TL! Özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 4 Multi Door Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Multi Corporation blackstone Haberi

Multi Corporation blackstone

13 Avrupa ülkesinde, yılda 330 milyonun üzerinde ziyaret alan ve yılda yaklaşık 3,2 milyar Euro’luk harcamanın yapıldığı 56 alışveriş merkezinin sahibi veya işletmecisi olarak faaliyet gösteren Multi Corporation, ABD’li gayrimenkul şirketi Blackstone bünyesinde büyümeye odaklanacak.

Avrupa’nın dört bir yanında önde gelen yüksek kalitedeki alışveriş merkezlerinin sahibi, yöneticisi ve geliştiricisi olan Multi Corporation’ın, Blackstone’a satış süreci tamamlandı. Multi Corporation, bundan böyle bir Blackstone portföy şirketi olarak, mali yönden güçlü, büyüme odaklı bir perakende platformu olarak Avrupa çapında faaliyet göstermeye devam edecek.


1982 yılından beri bir şehri veya bölgeyi yeniden canlandırıcı etkiye sahip olan projeleriyle uluslararası takdir gören Multi Corporation, yenilikçi yaklaşımı, mimari kalitesi, sürdürülebilirlik ve çevreye duyarlılığı ile birçok kez ödüle değer bulundu. Aralarında Türkiye’den Forum İstanbul ve Marmara Forum, Almanya’da Forum...