02 / 05 / 2024

Multi Screen Smart LED TV

Multi Screen Smart LED TV

Elektronikte 15 yıldır Türkiye’nin ihracat şampiyonu Vestel, 2013’te çıtayı 3.1 milyar dolar ihracata koydu..

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Nidapark Multi Evler!

Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor. Projede ön talep toplanıyor.

Smart Yatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Yatçılık Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yolcu, Tolga Işık ve Ahmet Kabaalioğlu ortaklığında kuruldu.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Sayar tarafından kuruldu.

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Group Emlak Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Emlak Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Yehia tarafından kuruldu.

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Multi Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Bahçekapılı tarafından kuruldu.

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Innovative Technologies İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Khajıkhanov, Bayram Hanoğlu ve Uğur Akın tarafından kuruldu.

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Smart Glass Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülkif Biter  tarafından kuruldu.

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Industries Mühendislik Makina Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.M.Husseın Husseın tarafından kuruldu. 

Multi Screen Smart LED TV Haberi

Multi Screen Smart LED TV

Vestel, İngiltere’de düzenlenen 2013 TV Connect Fuarı’na Smart TV’den tablet PC’ye, dijital kutulardan akıllı tahtaya dijital ve elektronik ürünleriyle katılıyor. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “15 yıldır elektronikte Türkiye’nin ihracat şampiyonu unvanını koruyoruz. 2012’de 2,9 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik. Hedefimiz ,bu yıl toplam yüzde 11 artışla 2013 sonunda 3.1 milyar dolarlık ihracat hacmine ulaşmak” dedi. 


Vestel, İngiltere’de gerçekleştirilen 2013 TV Connect Fuarı’nda Türkiye’yi dijital ve elektronik ürünleriyle temsil ediyor. Fuara katılan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “15 yıldır elektronikte Türkiye’nin ihracat şampiyonu unvanını koruyoruz. 2012 yılında bir önceki yıla göre yüzde 8 artışla 2,9 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik. 2012 ihracatımız ürün bazında 15 milyon adedi aştı” diye konuştu.  


Erdoğan, “Bugün tüm dünyada 500’ün üzerinde...