24 / 05 / 2024

Multikent Gayrimenkul mağaza açıyor

Multikent Gayrimenkul mağaza açıyor

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi!

Esas Gayrimenkul'ün Adana'da hayata geçirdiği 01 Burda AVM kapılarını açtı. 150 milyon dolar yatırım bedeli ile dikkat çeken 01 Burda AVM'de hangi mağazalar var? 01 Burda AVM mağaza listesi...

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptıracak!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy'de yer alan arsasında yapılan çok katlı mağaza niteliğindeki binanın kaba, ince, altyapı inşaat işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde Can Yapı ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy çok katlı mağaza projesinin müteahhit firmasını seçti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kadıköy'de yaptıracağı çok katlı mağaza niteliğindeki binasının müteahhitliğini Can Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yapacak.

Akiş GYO Kadıköy'de çok katlı mağaza yaptırıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy'de çok katlı mağaza niteliğinde bina yaptıracak. İnşa edilecek binanın mekanik ve elektrik tesisat işlerini ekanik ve elektrik tesisat işlerini Promech Mekanik Elektrik İnşaat yapacak.

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Kiler GYO Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Altındağ mağaza değerleme raporunu yayınladı.

Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı!

Batışehir projesi Ege Yapı Group imzası ile yükseliyor. Projede dükkanlar Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle satışa sunuluyor. İşte Batışehir Bağcılar mağaza fiyatı...

Deniz Gayrimenkul Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Eryaman'da Metrokent Konsept Mağaza'yı aldı.

Kur İş Kule 'de satılık mağaza: 6 milyon liraya!

Kılıçoğlu, Delta Yapı ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığı imzasıyla yükselen Kuriş Kule projesinde yer alan mağazaların satış süreci devam ediyor. Projenin minimum mağaza fiyatı 6 milyon lira...

Trabzon'da icradan 1 milyon 300 bin TL'ye satılık mağaza!

Trabzon 3. İcra Müdürlüğü; Trabzon, Merkez'de yer alan depolu mağaza vasfındaki gayrimenkulü satışa çıkardı

Rea Gayrimenkul, mağazaları shopmixturkey.com'a taşıdı!

İstanbul'un ticari potansiyeli en yüksek 73 caddesindeki 10 bin 517 mağaza internete aktarıldı. www.shopmixturkey.com adresli web sitesi Rea Gayrimenkul tarafından oluşturuldu

Multikent Gayrimenkul mağaza açıyor Haberi

Multikent Gayrimenkul mağaza açıyor

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, Türkiye ve Dünya çapında gerçekleştireceği gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor. 


Multikent, Türkiye ve yurtdışı gayrimenkul sektöründe, yenilikçi bakış açısıyla, sektörün eksikliklerini tamamlayarak ve değer kazandırarak yerini almaya hazırlanıyor. Profesyonel ekibiyle; gayrimenkul aracılık hizmetleri, proje satış ve pazarlama hizmetleriyle güçlü bir başlangıç yapacak. Sektöre hız, çözüm ve değer kazandırmak üzere yola çıkan Multikent, 2015 yılı içerisinde, Türkiye genelinde onlarca merkeze ulaşmayı hedefliyor. Bir ilki gerçekleştirerek yurtiçi gayrimenkul pazarını yurtdışı pazarıyla da buluşturmayı hedefleyen Multikent, yatırımcı ve müşterilerine; konut, arsa, ticari birimler, arazi, tarla gibi pek çok gayrimenkul ürünüyle, “Multi Güven, Multi Seçenek, Multi Kazanç” sloganıyla üst düzeyde bir...