02 / 05 / 2024

Kur İş Kule 'de satılık mağaza: 6 milyon liraya!

 Kur İş Kule 'de satılık mağaza: 6 milyon liraya!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kur İş Kule

Kılıçoğlu, Delta Yapı ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığı imzasıyla yükselen Kuriş Kule projesinde yer alan mağazaların satış süreci devam ediyor. Projenin minimum mağaza fiyatı 6 milyon lira...





Kuriş Kule projesi konum olarak Kartal'da hayata geçirildi. Kılıçoğlu İnşaat, Delta İnşaat ve Yetişkin Gayrimenkul ortaklığı girişimi ile hayata geçirilen Kuriş Kule projesi 29 katlı olarak tek blok halinde tasarlandı. Arsa alanı 10 bin metrekareye yayılan  Kur İş Kule  Kartal 'ın uzunluğu 120 metreyi buluyor. 


190 ofis ve 30 adet mağaza biriminin yer aldığı Kuriş Kule projesindeki ofis birimlerinin alanları 85 metrekareden başlıyor, 870 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki ofisler 6 bin 500 liralık metrekare birim fiyatı ile satışa sunuldu. Tavan yüksekliğinin 4 metre olduğu Kur İş Kule projesinde ofis sahibi olmak için tamamı peşin ya da banka kredili ödeme yapılıyor.


 Kur İş Kule de satılık mağaza: 6 milyon liraya!


Kuriş Kule projesinde ofislerle aynı zamanda satışa sunulan mağazaların satışı sürüyor. Mağazaların 175 metrekare ve 190 metrekare alan büyüklüğüne sahip olduğu Kartal Kurişkule 'de 175 metrekarelik mağaza 6 milyon liradan, 190 metrekarelik mağaza ise 6 milyon 800 bin liradan satılıyor. Projedeki mağazalar için banka kredisi kullanılabiliyor. Kartal Kur İş Kule projesinde yer alan mağazaların tavan yüksekliği 12 metre olarak tasarlandı. 


Kur İş Kule 'de teslimatların 2015 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Projede özel klinik ve sağlık merkezleri, toplantı salonu, güvenlik, cafe, fitness center, banka, ve optik gibi hizmet birimleri yer alıyor.





0216 370 0 400

www.kuriskule.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön