28 / 04 / 2024

Multikent Gayrimenkul

Multikent Gayrimenkul

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

Multikent'in ilk şubesi Beylikdüzü'nde faaliyete başladı!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Multikent açılışına özel brunch düzenleniyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015 Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da katılacak.

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Vakıflar Aydın ve Muğla'da gayrimenkul satacak


Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 28 Aydın 1 adet Muğla'da olmak üzere toplam 29 gayrimenkul satacak.

Kayseri Vakıflar, 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Kırşehir'de toplam 175 gayrimenkulü kiraya verecek

Şirketlerin zararına gayrimenkul satışı gözden geçirilmeli

Referans Gazetesi yazarları Veysi Seviğ ve Bumin Doğrusöz, şirketlerin zararına gayrimenkul satışlarıyla ilgili merak edilenleri cevaplandırdı

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Multikent Gayrimenkul Haberi

Multikent Gayrimenkul
Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a)Hem kendi nam ve hesabına hem de yerli, yabancı kişi ve yatırımcılar için yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul, emlak, konut, ofis, dükkan, mağaza, site, daire, market, fabrika, depo, iş hanı, iş merkezi, alış veriş merkezi, plaza, rezidans, okul, hastane, havalimanı, liman, köprü, yol, villa, tatil köyü, otel, motel, kamping, devre mülk, turistik tesis, organize sanayi bölgesi, arsa, arazi, tarla ve her türlü taşınmazı almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, devir almak, devretmek, komisyon mukabilinde alım, satım, devir ve kiralanmasına aracılık etmek. b)Her türlü inşaat, emlak, gayrimenkul, taahhüt, hafriyat, mühendislik,...