30 / 04 / 2024

Münir Alpsoylunun vefatı

Münir Alpsoylunun vefatı

Saint Joseph 1947 ve İTÜ 1951 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi A. Münir Alpsoylu vefat etti. Yüksek İnşaat mühendisi A. Münir Alpsoylu'nun ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Amcanın mirası yeğene kalır mı? 

Posta yazarı Tamer Heper, "Amcam 1.5 yıl önce vefat etti, çocukları yoktu, 1.5 sene sonra da eşi vefat etti, bu ev bana kalır mı? Yengemin de vefatı ile ondan bana miras kalır mı? " sorusunu yanıtladı...

Ziraat GYO Genel Müdürü Yakup Demirci vefat etti!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Yüksek Mimar Ziya Tanalı vefat etti!

Yüksek Mimar M. Ziya Tanalı vefat etti. AKSES ve Tanalı Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Münir Alpsoylunun vefatı Haberi

Münir Alpsoylunun vefatı

Saint Joseph 1947 ve İTÜ 1951 mezunu Yüksek İnşaat mühendisi A. Münir Alpsoylu vefat etti. Alpsoylu'nun cenazesi bugün Cebeci Oğultürk Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Cebeci Asrı Mezarlığı'nda defnedilecektir. A. Münir Alpsoylu'nun ailesi taziye ilanı yayınlattı.


Münir Alpsoylu...