10 / 05 / 2024

Münir Üçkardeş

Münir Üçkardeş

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan 'da kuruldu.

Miras paylaşımında kardeşler farklı pay alabilir mi? 

Miras paylaşımında kardeşler farklı pay alabilir mi sorusu sıklıkla merak edilir. Miras hukukunda bu konu ile ilgili yasal düzenlemeler yapılmış olup gerekli yerlerde uygulanır. Peki kardeşler miras sürecinde farklı pay alabilir mi ve farklı pay almak yasak mı? İşte detaylar...

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Kardeşten kardeşe miras kalır mı?

Miras, bir kişinin vefatından sonra geride bıraktığı mal varlığı, haklar ve borçların yasal mirasçılarına devri sürecidir. Kardeşten kardeşe miras kalır mı? Bekar kardeşin mirası kime kalır? Bekar ve çocuksuz olan kişinin mirası kime kalır? Bekar ve çocuklu kişinin mirası kime kalır? İşte yanıtı...

Kardeşlerden biri mal paylaşımına itiraz ederse ne olur? Kardeşler arası mal paylaşımı davası ne kadar sürüyor?

Mal paylaşımı özellikle kardeşler arasında meydana gelen bir yasal süreçtir. Kendi aralarında anlaşamayan kardeşler hangi yollara başvurabilir? İşte o detaylar!

Kardeşler arasında miras paylaşılmazsa ne olur? Mirasın kardeşlerden birisine devredilmesi için ne yapılır?

Miras paylaşımında kardeşler arasında sorun çıkabilmektedir. Peki bu durumda ne yapılabilir. Miras paylaşımı sorunu nasıl çözüme kavuşur? İşte detaylar!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da arsa sahibi ve müteahhitler arasında kavga!

İstanbul Bahçelievler'de iki müteahhit kardeş ve arsa sahipleri arasında kavga yaşandı. Arsa sahibinin silahlı saldırısına uğrayan Müteahhit kardeşler Sadık ve Sami A. yaralandı. 

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Münir Üçkardeş Haberi

Münir Üçkardeş

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi iş konusu; yurt içi ve yurtdışında otel motel apart otel özel tesis tatil sitesi turizm kompleksi günübirlik tesis golf tesisi gibi eğlece sektörüne yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri inşa etmek almak satmak.


Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi adres: Fatih, E. Sinan Mahallesi, E. Sinan Hamamı Sokak,...