05 / 05 / 2024

Munzur Su otel yatırımı

Munzur Su otel yatırımı

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

ARTIC Galataport’ta yeni otel açacak!

Turizm yatırımcıları Türkiye’ye güvendiklerini ve yatırımlarını artırmak istediklerini söyledi. ARTIC CEO’su El Sayed Galataport’ta yeni bir otel açacaklarının müjdesini verdi.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

İstinyepark'ta AVM ve otel inşaatı çıkmazı!

İzmir'de mahkeme kararına rağmen AVM ve otel inşaatı hızla yükseliyor. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Antalya Side Su Otel'e yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya Manavgat'ta bulunan Side Su Otel'in mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu

Munzur Su otel yatırımı Haberi

Munzur Su otel yatırımı

Pülümür Turizm A.Ş Kurucusu Haydar Kaya, bölgede yatırım ve istihdamın artırılması için önemli çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kaya, “Üretime başladığımızda dağtımı ovacıktan 3 kamyonetle yapıyorduk. Şuanda Munzur Su geniş dağıtım ağı ve yarattığı istihdamla ihracat yapan bir marka haline geldi. Benzer bir yatırımı modelini Pülümür bölgesinde turizm alanında faaliyete alacağız.” diye konuştu.

Pülümür’de faaliyete alacakları otel yatırımının Munzur Su yatırım modeli ile inşa edileceğini söyleyen Kaya, “Termal turizmi alanında yapacağımız yatırımın toplam bedeli 5 milyon lira. İlk etapta 14 ortak ve 140 bin sermaye ile işe başladık sonrasında yapılan sermaye artışı ile sayımız 33’ü buldu hedef 60 kişiye ulaşmak” dedi.

Her yatırımda kazancın yanı sıra bir takım risklerinde olduğunu söyleyen Kaya, “Yatırımı tek kişinin yapması kazancın...