30 / 04 / 2024

Mupa Tekstil Giyim İnşaat adres

Mupa Tekstil Giyim İnşaat adres

Mupa Tekstil Giyim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Işık tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslantürkler İnşaat Turizm Enerji Tekstil Ve Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da Muhittin Aslantürk, Yakup Aslantürk, Coolline Tekstik, Karizma Giyim ve YMA Giyim ortaklığında kuruldu.

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yılmaz Giyim İnşaat Malzemeleri Tekstil Kimyasalları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Doğan tarafından kuruldu. 

Modaslan Giyim Tekstil, Dubai'de ofis açıyor!

Turizm sektöründeki durgunluk nedeniyle iç pazarda yaşanan daralmayı ihracatla kapatan Modaslan Giyim Tekstil, 2017 yılı içinde Dubai'de ofis açarak pazar payını genişletmenin planlarını yapıyor.

Ekpen Tekstil yurtdışında ofis açacak!

Yurtdışında kendi dizayn ofislerini açacak olan Ekpen Tekstil, bu sayede global pazarda modayı belirleyen bölgeleri Denizli ile buluşturmayı hedefliyor. Bebek giyim imalatıyla sektöre giren firma, b, ev tekstili ve spor giyim üretimi yapıyor.

ABT Tekstil Jasmini markasıyla mağazalaşacak!

ABT Tekstil’in, 2005’te kurduğu ‘Gebe’ giyim, 20 milyon lira ciro yakaladı. Yurtiçinde 13 mağazası bulunan Gebe’deki tecrübenin ardından firma, ‘iri ve kilolu’ gençler için de Jasmini markasıyla mağazalaşma kararı aldı.

Mupa Tekstil Giyim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mupa Tekstil Giyim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Işık tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da Kartal, Yalı Mahallesi'nde kuruldu.

Aster Tekstil Londra'da mağaza açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe'u yarattı..

Tekstil sektörünün temsilcileri inşaata yöneldi!

İhracatın yıldızı hazır giyim ve tekstil sektörünün temsilcileri piyasada adı konmamış bir kriz olduğunu, üretimden çıkıp mağazacılığa yönelenlerin yanı sıra son dönemde gayrimenkul sektörüne de çok sayıda firmanın girdiğini belirtti

Mupa Tekstil Giyim İnşaat adres Haberi

Mupa Tekstil Giyim İnşaat adres
Mupa Tekstil Giyim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Işık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Mupa Tekstil Giyim İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...