05 / 05 / 2024

Muradiye imar sorgulama

Muradiye imar sorgulama

Yunusemre Belediyesi’nin Muradiye’de gerçekleştireceği imar revizyon planı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk Muradiye’de imar revizyon kararının görüşülmesi sürecinde kurum görüşlerini dikkate alıyor.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvuru sorgulama!

İmar barışına e-devlet kapısından başvurulabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereden, nasıl sorgulanabiliyor?

Manisa Muradiye yeniden inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye'de eski imar planına göre döşenen hatları, yeniden inşa edecek.

Muradiye'de imar yetkisinin devri söz konusu değil!

Yunusemre Belediyesi, Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!

Yunusemre Belediye Meclisi Muradiye’de 1/1000’lik imar planı yapma yetkisini Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Manisa Muradiye'nin imar planları askıya çıkarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Yunusemre Muradiye Mahallesi’nin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkardı.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik İmar Planları askıda!

Manisa Büyükşehir tarafından Muradiye Mahallesinin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak.

Yunusemre ve Muradiye'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 1.5 yıldır imar düzenlemesi bekleyen Yunusemre ilçesi Muradiye'deki imar planlarını onayladı.

Muradiye imar sorgulama Haberi

Muradiye imar sorgulama

Yunusemre Belediyesi’nin Muradiye’de gerçekleştireceği imar revizyon planı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Belediye hizmet binasında DSİ Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, gerekli çalışmaların yapılarak mevcut sorunların biran önce çözüme kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini ve bu konuda da sona geldiklerini açıkladı.


Muradiye’de imar revizyon kararının görüşülmesi sürecinde kurum görüşlerini dikkate alan Yunusemre Belediyesi, son olarak da Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk ve ekibiyle buluştu.

Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Devlet Su İşleri İzmir Bölge Müdürü Hayati Çelenk, Belediye Başkan Yardımcıları Saniye Altay, Can Mercül, DSİ İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Abdul Kasım Sarımehmet, Yunusemre Belediyesi Etüd, Proje, Toplu konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vacide Elmalı, DSİ Planlama...