09 / 05 / 2024

muradiye imar yetkisi

muradiye imar yetkisi

Yunusemre Belediyesi, Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da bazı alanlarda verilen imar yetkisi 1 yıl uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Van'da depremden sonra verilen, bazı alanlarda imar planları ile her türlü arazi ve arsa düzenlemeleri yapma, yaptırma ve onaylama yetkisi 1 sene uzatıldı.

Murat Kurum: Boğaziçi'nde imar yetkisi zaten İBB'de değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının Boğaziçi'nde imar yetkisini alma durumu söz konusu değildir. Şu an yetki zaten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında değildir" diye konuştu...

Büyükşehirlerde büyük değişim başlıyor!

Büyükşehir Belediyeleri Taslağı’na göre ilçeler merkez ve taşra olarak ikiye ayrılacak. Taşra ilçelerine ayrı bütçe ayrılacak. Belediye ve bakanlık dışında kimsede imar yetkisi olmayacak.

Manisa Muradiye yeniden inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muradiye'de eski imar planına göre döşenen hatları, yeniden inşa edecek.

Muradiye'de imar yetkisinin devri söz konusu değil!

Yunusemre Belediyesi, Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!

Yunusemre Belediye Meclisi Muradiye’de 1/1000’lik imar planı yapma yetkisini Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devretti.

Manisa Muradiye'nin imar planları askıya çıkarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Yunusemre Muradiye Mahallesi’nin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkardı.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik İmar Planları askıda!

Manisa Büyükşehir tarafından Muradiye Mahallesinin 1/5000’lik İmar Planları askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Mart-30 Nisan tarihleri arasında askıda kalacak.

Yunusemre ve Muradiye'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 1.5 yıldır imar düzenlemesi bekleyen Yunusemre ilçesi Muradiye'deki imar planlarını onayladı.

Manisa Muradiye'nin 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nin 1/5000 ölçekli nazım imar planları kabul edildi

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı kabul edildi!

Yunusemre Muradiye 1/5000’lik imar planı, gerçekleştirilen Mart Ayı Manisa Büyükşehir Meclis Toplantısında oybirliğiyle kabul edildi.

Manisa Muradiye'ye imar müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Muradiye imar planlarıyla ilgili de önemli bir madde gündeme geldi.

Manisa Muradiye imar planında önemli gelişme!

Yunusemre Meclisi'nde Muradiye halkını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Yunusemre Belediyesi'nin hazırlayarak Büyükşehir Meclisi'ne gönderdiği ancak onaylanmayan 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planının onayı için beklenen evrak geldi.

muradiye imar yetkisi Haberi

muradiye imar yetkisi

Yunusemre Belediyesi yazılı ve görsel medyada yer alan Muradiye'nin 1/1000'lik ilave ve revizyon imar uygulama imar planlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği yönündeki haberlere yönelik yazılı bir basın açıklaması yapılarak, Muradiye'deki imar planı çalışmalarının devrinin söz konusu olmadığı bildirildi. 


Muradiye'nin 1/1000'lik imar planı yapma yetkisi Büyükşehir'de!



Yunusemre Belediye Meclisi'nin aldığı kararın Muradiye'yi kapsamadığına vurgu yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Belediye meclisimizin aldığı karar 'Yunusemre ilçe merkezi ve Yağcılar, Akgedik, Karaali, Üçpınar ve Gülbahçe mahallelerinin 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planlarının karar alma yetkisinin Yunusemre Belediyesi'ne kalması şartıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesi uygun görülmüştür' şeklindedir. Muradiye'nin yetki devri söz konusu değildir. Muradiye'de 1/1000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı çalışmaları belediyemizce yürütülmektedir. Karar, yapılan teknik bir hatadan dolayı...