29 / 04 / 2024

Murat Akdoğan müteahhitlik

Murat Akdoğan müteahhitlik

Ethica hastanelerinin sahibi Murat Akdoğan, “Her Türk emlakçı doğar” diyerek, müteahhitliğe başladı. Evleri 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla sattıklarını belirten Akdoğan, “Ben aslında kendime komşu arıyorum” dedi

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Mrn Müteahhitlik İnşaat Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Müteahhitlik İnşaat Ve Yapı Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Ünğan tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlik firmalarının yurt dışı pazarına girmesinin önü açılıyor!

Türk müteahhitlik sektöründe yeni gelişmeler yaşanıyor. Sektörün, geleneksel pazarlar dışındaki ABD, Brezilya, Nijerya, Vietnam ve Endonezya gibi uzak ülke pazarlarına da girmesi için adımlar atılıyor. işte haberin detayları…

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Levent Akdoğan: Ev almak için acele edin!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Levent Akdoğan, faizlerin 0,79’a düşmesinin ardından 2020 yılında rekor seviyede konut satışı beklediklerini anlattı. Akdoğan, “Ev sahibi olmak isteyenlere de 2020 yılının ilk çeyreğine kadar almalarını öneriyorum'' dedi.

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Mono Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çıkrıkçıoğlu tarafından kuruldu.

Levent Akdoğan: Konut almak için doğru zaman!

Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği ve Kayimder Başkanı Levent Akdoğan, konut kredilerinde yaşanan düşüşünün büyük bir fırsat oluşturduğunu söyledi.

Yalçın Akdoğan'dan Pendik AKM değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı hikayesini içeren “Lider” adlı kitabının tanıtımı ve söyleşi için Pendik’e gelen AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan AKM’nin yeni halini de değerlendirdi. 

Mamati İnşaat Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Mamati İnşaat Müşavirlik Ve Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mamati tarafından kuruldu. 

Murat Akdoğan müteahhitlik Haberi

Murat Akdoğan müteahhitlik

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’da inşa edecekleri “Mila’s Daphne Peninsula” adlı projedeki rezidansları lansmana özel 545 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkardıklarını söyledi. Akdoğan, “Projenin üstüne titriyoruz, ilk olması nedeniyle referansımız olacak. Ayrıca kendi villam da orada olacak. Ben aslında kendime 72 tane komşu arıyorum” dedi.

Isıtma - soğutma sektörünün önemli kuruluşlarından Baymak’ı Hollandalı BDR Thermea şirketine satan ve aynı zamanda Ethica sağlık Grubu bünyesindeki Ethica ve Esthetica hastaneler zincirinin sahibi olan Akdoğan, gayrimenkul sektörüne girmesini, şöyle anlattı:


‘Her Türk emlakçı doğar’

“Biz aile olarak, baba usta, anne kalfa ve biz 5 kardeş çırak şeklinde bu işe kendi evimizi yaparak girmiştik. Her Türk emlakçı doğar. Bundan böyle ise profesyonelce bu işi yapacağız. Çok daha büyük projelerimiz olacak. Projemiz yurtdışında...