03 / 05 / 2024

Murat Beyaz İnşaat

Murat Beyaz İnşaat

Gebze MÜSİAD Şubesi'nin üye ziyaretleri devam ediyor. MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette projeler konuşuldu.

Beyaz İnşaat Gayrettepe 25 projesinde teslimler bir yıl sonra!

Beyaz İnşaat tarafından Gayrettepe'de yükselen Gayrettepe 25 projesinde teslimlerin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. Peki Gayrettepe 25'te konut fiyatları ne kadar? Gayrettepe 25'te hangi tip konutlar var? İşte Gayrettepe 25 projesiyle ilgili ayrıntılar...

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Murat Kurum: İnşaat sektörüne yeni düzenlemeler gelmeli!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotifi olduğunu söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, "İnşaat sektörüne yeni düzenlemeler gelmeli." dedi

Murat Özer İnşaat 14 yılda 2 bin konut üretti!

Murat Özer İnşaat, Selam Rezidans markası ile sektöre yeni bir vizyon kazandırıyor. Murat Özer İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Özer, 2 binden fazla konut ürettiklerini ifade etti.

Murat Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mahsun Dikan ve Ahmet Düzcü ortaklığında kuruldu. 

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları!

Toplam 139 daire, 18 ticari ünite ve 29 ofisten meydana gelen Ferah Residence Beyaz İnşaat fiyatları 390 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Murat Beyaz İnşaat Haberi

Murat Beyaz İnşaat

MÜSİAD Gebze Şubesi, Murat Beyaz İnşaat'ın Sahibi Murat Beyaz'ı işyerinde ziyaret etti. MÜSİAD adına ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Bşk. Yıd. Ve Mali İşler Kom.  Bşk. Mehmet Penbegüllü, Eğitim Kom. Bşk.  Ahmet Doğan Güler, Teşkilatlanma Kom.  Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali Öztürk, Gençlik Kurulu Komisyon Başkanı Salih Küçükada, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan Beyaz, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın katıldı. 


PROJELERİ KONUŞTULAR 

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt, bölgemizde son dönemde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren firmalarından biri olan Beyaz İnşaat'ın sahibi Murat Değirmen'in, yaptığı projelerle birçok kişiye ev ve iş imkanı sağlayarak topluma faydalı olduğundan bahsetti. Gebze gibi birçok rakip firmanın olduğu alanda kalitesini öncü edinerek çalışmalarına hız veren Murat Beyaz, önümüzdeki...