06 / 05 / 2024

murat bozun sevgilisi Eliz Sakuçoğlu

murat bozun sevgilisi Eliz Sakuçoğlu

Bu yaz menajerliğini de yaptığı eski eşi Murat Boz’dan ayrılan Eliz Sakuçoğlu evsiz kaldı.Boz’ la birlikte yaşadığı evden özel eşyalarını alan Sakuçoğlu Swissotel’e yerleşti...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın evine taşındı!

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladığı kulislerde konuşulmaya başlanmıştı. Hande Erçel sevgilisi Murat Dalkılıç’ın, Çubuklu’daki villasına taşındı.

Murat Boz’un yatırım tercihi gayrimenkul!

Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırımını gayrimenkule yapıyor.

Murat Boz, Bebek'te ofis arıyor!

Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver, İstanbul'un en güzel ve pahalı semtlerinden biri sayılan Bebek'te kirası 4 bin 500 dolar olan bir daireye taşınmıştı. Murat Boz şimdi yine Bebek'te evine yakın bir ofis aramaya başladı.

Murat Boz taşınıyor!

Murat Boz, sevgilisi Aslı Enver’le Asmalımescit’te görüntülendi. Verenda Pera’da adlı mekanda eğlenen çift, çıkışta poz verdi.

Murat Boz Yeniköy'deki evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı!

Sevgilisi Aslı Enver'le birlikte yaşamaya başlayan Murat Boz, evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı. Aşkını mutlu etmek için kesenin ağzını açan popçu, önceki gün de yüklü bir alışveriş yaptı...

Aslı Enver, Murat Boz'un Yeniköy’deki villasına taşındı!

Ünlü popçu Murat Boz ile sürpriz bir aşka imza atan Aslı Enver sevgilisinin Yeniköy’deki villasına taşındı. Murat sevgilisi taşınmadan önce evinde yaklaşık 50 bin TL’lik tadilat yaptırdığı öğrenildi.

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Murat Kurum: İkincil halka arzın ertelenmesinin sebebi iniş çıkış!

Murat Kurum İkincil halka arzın ertelenme sebebinin ortamdaki iniş çıkışlar olduğunu söyledi...

Ali Murat Ersoy: Yabancı firmaları Türkiye'ye yatırım için bekliyoruz!

Kredi notu artışının ardından turizm sektörüne yabancı ilgisi artarken TYD Başkanı Ali Murat Ersoy 3'üncü çeyrek itibariyle çok sayıda yabancı firmayı beklediklerini söyledi...

Murat Kurum: İnşaat sektörü lokomotif olmayı sürdürecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum 2013'ün konut sahibi olmak için en uygun yıl olduğunu söyledi...

Murat Boz 7 bin liraya 3 katlı villa kiraladı!

Ünlü popçu Murat Boz değeri 3 milyon dolar olan 3 katlı villayı aylık 7 bin liraya kiraladı...

murat bozun sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Haberi

murat bozun sevgilisi Eliz Sakuçoğlu

Bu yaz menajerliğini de yaptığı eski eşi Murat Boz’dan ayrılan Eliz Sakuçoğlu evsiz kaldı. Boz’la birlikte yaşadığı evden özel eşyalarını alan Sakuçoğlu Swissotel’e yerleşti.



Habertürk'ten Zafer Akbaş'ın haberine göre, bir süredir otelde kalan güzel menajer gündüzleri Cihangir, Nişantaşı ve Etiler’de ev...