02 / 05 / 2024

Murat Erdoğan elazığ imar planı değişikliği

Murat Erdoğan elazığ imar planı değişikliği

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

TOKİ'nin merakla beklenen ucuz konut projesinde tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıklayacak! İşte o tarih

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ucuz sosyal konut hamlesinin detaylarının artık açıklanacağı tarihi bildirdi. Bakan Kurum, yapmış olduğu açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ deprem konutları açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'daki deprem konutlarıyla ilgili olarak "Okulları, camileri ve parklarıyla vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam alanı hazırlamak nasip oldu." değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Gürsel Erol'dan Elazığ'daki depremzedeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 milyon 80 bin lira kira yardımı yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremler sonrası çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem vergisi açıklaması!

Elazığ'da Sivrice'de meydana gelen deprem sonrası gündeme gelen deprem vergileri tartışmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan cevap geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan süratle yeniden inşa mesajı: Gecikemeyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ depremiyle ilgili, "Hasar tespitini yapıp süratle buralarda yeniden inşa çalışmaları başlatacağız. Yıkılması gerekenleri yıkmak zorundayız. Gecikemeyiz" diye konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem yaralarını TOKİ saracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da yaşanan depremle ilgili, ''TOKİ olarak hemen adımlarımızı atıp, yapılması gerekenleri yapacak ve kimseyi de aç, açıkta inşallah bırakmayacağız'' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum hakkında konuştu. Erdoğan, "Onu anlatmaya gerek var mı? Emlak Konut'un Murat Kurum ile nasıl uçtuğunu, güçlendiğini biliyorsunuz'' diye konuştu.

Murat Erdoğan elazığ imar planı değişikliği Haberi

Murat Erdoğan elazığ imar planı değişikliği

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.


ELSAD Başkanı Murat Erdoğan yaptığı basın açıklamasında Elazığ Cumhuriyet Mahallesi riskli alan imar plan değişikliğine ilişkin itirazlarının kamuoyu ile paylaşmak ve işin Elazığ kamuoyunda tartışılarak doğru kanaatin oluşmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti.


Murat Erdoğan Proje ile ilgili olarak, “Proje, boyutu itibarı ile sosyal bir proje olması gerekirken, kentsel dönüşüm amacından çıkarılıp geniş halk kesimlerini kapsamayan kurum menfaatlerinin ön plana çıktığı rantsal dönüşüm içine girilmiştir. Yani bu plan ile amaçlanan kamu ve halk menfaati geri kalmış kar gütme amacı ön plana çıkmıştır.” İfadelerini kullandı.


Murat Erdoğan: “Bizde halkın menfaati için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne 05.11.2015 tarih ve 9959 sayılı dilekçemiz ile aşağıda saydığımız...