08 / 05 / 2024

Murat gezer 90 milyonluk evi

Murat gezer 90 milyonluk evi

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da 400 metrekare büyüklüğünde 6+1 dairede oturmaya karar verdi. Çift, şimdilerde evlerini dekore ediyor.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Beykoz'un mülkiyet sorunu yüzde 90 çözülecek!

Beykozlular'la bir araya gelen AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Mülkiyet melesi, yüzde 90 çözülecek. İmar sorunu er ya da geç çözülecek” dedi.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Murat Gezer Mina Başaran'ın kardeşiyle tatil yapıyor!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Mina Başaran ile Murat Gezer bugün evlenecekti! Acı gün!

Başaran Holding'in patronu ve iş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarının içinde bulunduğu özel jet 11 Mart'ta İran'da düşmüş ve Mina Başaran ile arkadaşları hayatını kaybetmişti. Başaran yaşadasygın bugün Murat Gezer ile evlenecekti...

Murat gezer 90 milyonluk evi Haberi

Murat gezer 90 milyonluk evi

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi. Murat Gezer'in yalıda büyüyen eşi oturduğu daireyi beğenmeyince Gezer eşine 90 milyon TL değerinde olan evi hediye etti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2021 Haziran ayında evlenen Nazlı Çarmıklı ile Murat Gezer'den 'manzara'lı ev nakli geldi. Evliliklerinden önce İstinye'deki yer alan lüks bir sitede yaşamayı kararkaştıran çift, yaşamayı planladıkları 6 odalı dairelerini özenle dekore ettirdi. Fakat istedikleri gibi olmadı. Beylerbeyi'ndeki ailesinin yalısında büyüyen Nazlı Çarmıklı, alışık olduğu Boğaz manzarasını yeni evinde bulamadı. 

Eşi Murat Gezer'e bu isteğini söyleyen Nazlı Çarmıklı, yeni bir ev arayışlarında bulundu. Çift, hayal ettikleri evi Kuruçeşme'de bulunan Emin Vafi Korusu içerisinde buldu. İddialara göre...