18 / 05 / 2024

Murat Kaderin aldığı ödüller

Murat Kaderin aldığı ödüller

Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından biri olan International Property Awards'ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Fahrettin Koca: 1008 odalı ve tek yataklı hastanelerimizi teslim aldık!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Prof. Dr. Murat Dilmener ve Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanelerimizin her birini 1008 odalı ve tek yataklı olarak teslim aldık'' ifadelerini kullandı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Murat Kurum: Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldık!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldıklarını dile getirdi. 

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Murat Kaderin aldığı ödüller Haberi

Murat Kaderin aldığı ödüller


Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından biri olan International Property Awards'ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. 

Tanzanya Aruja'da, Serengeti'nin hemen kıyısında konumlandırılan üç etaplı Safari City projesi, 2.5 milyar dolarlık yatırım değerine sahip. 

7 bin üniteli Arusha'da 55 bin kişilik nüfusun yaşayacağı şekilde tasarlanan, 7 bin üniteden oluşan uydu kentte, otelden kamu binalarına, okullardan sosyal tesislere kadar her türlü yapı yer alıyor. 

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, konuyla ilgili olarak şunları söyledi, "Tanzanya hükümetinin TOKI modelini örnek alarak, hasılat paylaşımı yöntemiyle yaptığı ve bizim de tasarımını üstlendiğimiz Safari City ile ödül almamız son derece gurur verici bir gelişme. Biz her zaman yaptıklarıyla yetinmeyen, her projesinde kendini aşmak için sonsuz...