04 / 05 / 2024

Murat Karagöz haberleri

Murat Karagöz haberleri

Türkiye'nin Ulan Batur Büyükelçisi Karagöz, "İşadamlarımızı Moğolistan'da inşaat, gıda, imalat, dericilik, turizm gibi sektörlerde çok büyük fırsatlar bekliyor. Aynı şekilde Rusya pazarı olduğu düşünülürse girişimcilerimiz için aslında ciddi olanaklar var

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shenyan Baotong Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wombat Group Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kızılkula tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deem Aqua Su Arıtma Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Murat Parmaksız tarafından kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmecit Karagöz, Mahmoud Sevilam ve Ömer Öztürk ortaklığında kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Beydeniz İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beydeniz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karagözoğlu tarafından kuruldu.

Murat Karagöz haberleri Haberi

Murat Karagöz haberleri

 Türkiye'nin Ulan Batur Büyükelçisi Murat Karagöz, ülkenin Çin ve Rusya pazarına yakınlığının yatırım açısından ciddi bir avantaj olduğuna dikkati çekerek, Moğolistan'da Türk yatırımcıları büyük fırsatlar beklediğini söyledi.Karagöz, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, Moğolistan'ın Türklerin atayurdu olması dolayısıyla iki ülke arasında çok derin tarihi ve kültürel bağlar olduğunu belirtti."Coğrafya olarak uzağız ama kalben yakınız" diyen Karagöz, ülkede Türkiye'ye karşı olumlu bakış olduğunu belirterek "Türkiye çok seviliyor, sayılıyor ve merak ediliyor. İnsanlar Türkiye'yi tanımak istiyor" dedi. Karagöz, sosyal medyayı da kullanarak Türkiye'nin tanıtılması konusunda tüm fırsatları değerlendirdiklerini dile getirdi.Kültürün yanında dilin de iki ülkeyi yakınlaştıran unsurlardan biri olduğuna dikkati çeken Karagöz, 340'ı burslu olmak üzere halihazırda 900 Moğol öğrencinin Türkiye'de eğitim gördüğünü, ayrıca Moğolistan Devlet Üniversitesi'nde yabancı diller fakültesine bağlı Türkoloji bölümünde...