28 / 04 / 2024

Murat Kurum doğankent konut

Murat Kurum doğankent konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Doğankent'te afetzedelere yönelik olarak "İnşallah 1 yıl geçmeden de yeni dükkanlarınıza, yeni konutlarınıza geçebileceğiniz inşaatlarınız bitmiş, artık orada daha sağlam, daha güvenli yerlerde oturmuş olacaksınız." diye konuştu.

Murat Kurum: 153 vatandaşımıza 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki deprem sonrası Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) hasar tespitlerinin devam ettiğini, bugün itibarıyla 153 kişiye 6,3 milyon liralık DASK ödemesi yapıldığını duyurdu.

Murat Kurum: Bugüne kadar 2 bin 787 bölgeyi doğal sit alanı ilan ettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugüne kadar 2 bin 787 ayrı bölgeyi doğal sit alanı, 171 tabii güzelliğimizi kesin korunacak hassas alan ilan ettik." dedi.

Murat Kurum: Giresun'da 612 konutluk projeyi tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel hakkında, "Dereli, Doğankent ve köylerimizde 612 bağımsız bölümden oluşan projemizi tamamladık." açıklamasında bulundu. 

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Yeni Doğankent projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

Murat Kurum'dan Doğankent'e konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Doğankent'te afetzedelere yönelik olarak "İnşallah 1 yıl geçmeden de yeni dükkanlarınıza, yeni konutlarınıza geçebileceğiniz inşaatlarınız bitmiş, artık orada daha sağlam, daha güvenli yerlerde oturmuş olacaksınız." diye konuştu.

Murat Kurum'dan Dereli ve Doğankent'e konut müjdesi!

Mağdur Çevre ve Şehircilik Bakan Murat Kurum, "200 tane Dereli'de, 150 tane de Doğankent’te yeni konutların inşasına hızlı bir şekilde başlayarak vatandaşlarımızı bu sağlam, güvenli alanlara taşımış olacağız." diye konuştu.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili olarak, "Salda'mızı da Türkiye'deki tüm doğal alanlarımızı da edebimizle koruyacağız" dedi...

Murat Kurum: Trabzon Uzungöl'de dönüşüm projesine başladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uzungöl'deki, Ayder'deki, Türkiye'mizdeki doğal olan, güzel olan, korunması gereken tüm alanları korumak için çalıştıklarını belirterek, "Bu çerçevede Valiliğimizle birlikte kaçak yapılarla mücadele kapsamında bu tür yapıların yıkımını gerçekleştirdik, bir dö

Murat Kurum: Elazığ'da 2 bin yeni konut üretimine başlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem sonrası incelemeler ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu...

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Murat Kurum'dan deprem uyarısı: Hasarlı binaları kullanmayalım!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 5.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Akhisar ilçesini ziyarete etti. Bakan Murat Kurum: “Gerekeni yapacağız “dedi.

Murat Kurum: Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Projesi İlk Ray Kaynağı Töreni'nde yaptığı açıklamada "Projelerimizi kararlılıkla yapmaya devam edeceğiz" dedi...

Murat Kurum doğankent konut Haberi

Murat Kurum doğankent konut

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun Üniversitesi Doğankent Veysi Akın Koloğlu Hizmet Binası'nda Doğankent ilçesinde aşırı yağıştan sonra meydana gelen sel ve taşkından etkilenen esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede selden zarar gören alanları sinevizyondan gösteren Bakan Kurum, "Şu alanın tamamı afete maruz, kaya düşme riski olan alan gözüküyor ve raporda bu güzergahta yol ayrımına kadar olan binaların  buradan kaldırılması gerektiği raporda verilmiş. Sizlerle konuşmamızda, istişare etmemizde dediniz ki 'Bir kez daha bakalım kurtarabileceğimiz, daha geriye çekebileceğimiz sadece dükkan olur mu' şeklinde." dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesinden akademisyenlerin gelerek burada incelemelerini yaptıklarını belirten Murat Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ve onlar şunu söylüyor, 'Ne yana çekmek, ne süreci küçültmek, hiçbir şekilde burada biz bina...