28 / 04 / 2024

murat kurum kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesi

murat kurum kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinin inşaatı tam gaz!

Üsküdar Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi ile inşaatı süren Kirazlıtepe dönüşüm bölgesinin ilk etabındaki 500 konutun inşası hızla devam ediyor.

Murat Kurum: 2019'da önemli süreçler başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

İBB’den Murat Kurum’a 'Kanal İstanbul' yalanlaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kanal İstanbul projesi için yapılan son toplantıya katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin ÇED raporuna imza attığı yönündeki açıklamasına İBB'den yalanlama geldi.

Murat Kurum'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması! İBB'nin çekilme hakkı yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamuoyunda tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesi hakkında "Kanal İstanbul Projesi'yle İstanbul'a trafik, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla nefes aldıracak iki örnek akıllı şehri de yapacağız. İBB'nin tek taraflı protokolden çekilme hakkı yoktur" dedi

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

Murat Kurum: 2019'da 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Kirazlıtepe'de incelemelerde bulundu. Kurum, "2019 yılında 65 bin konutun kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Bunların 25 bini İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'a baktığımızda Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi de bu dönüşüm projelerinden biri" diye konuştu..

Murat Kurum: Salda'da betonlaşma yapılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili projenin, Salda'nın doğal güzelliğine zarar verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

Murat Kurum: Dipsiz Göl doğal sit alanı ilan edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Gümüşhane'de "Dipsiz Göl" olarak anılan bölgenin doğal sit alanı ilan edileceğini söyledi.

Murat Kurum: Dar gelirliye 100 bin konut için çalışma başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı dar gelirliye 20 yıl vadeli düşük faizli yıllık 100 bin konut için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yeni bir açıklama geldi. Bakan Kurum, dar gelirlilere yönelik inşa edilecek olan 100 bin konut için çalışmayı başlattıklarını ifade etti.

Murat Kurum: Akıllı göz ile kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Artık bundan sonraki süreçte 'akıllı göz' diyeceğimiz sistemlerle birlikte kaçak yapılaşmaya ilişkin ciddi bir adım atacağız." dedi.

murat kurum kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesi Haberi

murat kurum kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar ilçesinde Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, burada kentsel dönüşüm alanında yapılan binalar hakkında bilgiler...