02 / 05 / 2024

Murat Nalçacı

Murat Nalçacı

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Nalçacı, ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ ile dar gelirli vatandaşların uygun fiyatlarla ev sahibi olabileceğini belirtti..

Menta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Menta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat İnal tarafından kuruldu.

Resif Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resif Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat İnal tarafından kuruldu.

Özdenal Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özdenal Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Özden ve Murat Nal ortaklığında kuruldu.

Ziba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ziba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat İnal tarafından kuruldu.

Nur Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nur Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  Murat Ünal tarafından kuruldu.

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı acıları tekrar yaşamamak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Akkök Holding'in acı günü! Güzide Ataünal vefat etti!

Akkök Holding'in CFO'su İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özlem Ataünal'ın kayınvalidesi Güzide Ataünal vefat etti.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Murat Nalçacı Haberi

Murat Nalçacı

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Murat Nalçacı,yeni bir ilçe inşa etmek istediklerini kaydederek; “Yaklaşık dört bin konuttan oluşması planlanan ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ sayesinde belediyemiz, sosyal belediyecilik kimliğini ön plana çıkararak dar gelirli, kirada oturan vatandaşlarımızın küçük bedellerle ev sahibi olmalarını sağlayacaktır. Yapılacak bu konutların yanı sıra ‘Battalgazi Benim Evim Projesi’ kapsamında, parklar, gezi alanları, sosyal tesisler ve yeşil alanlar oluşturulacaktır. Belediye imar planına uygun çalışmalarla ilçe halkımızın hak ettiği modern yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Projenin hayata geçmesiyle birlikte, dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, ilçenin gece kondu görünümünün önüne geçilerek modern ve kontrollü büyümesi sağlanacaktır. ‘Battalgazi’de İlkleri Birlikte Başaracağız’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, tüm aday adayı arkadaşlarım için hayırlara vesile...