04 / 05 / 2024

Murat Özer İnşaat yeni proje

Murat Özer İnşaat yeni proje

1995 yılında Nurettin Özer ve oğulları tarafından kurulan Murat Kuyumculuk'un amiral gemisi Murat Özer İnşaat, sektöründe lider marka olma yolunda hızla ilerliyor...

Murat Karayalçın: Türkiye’deki her 100 konuttan 60-70'i hatalı!

Eski Dışişleri ve Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın yaptığı açıklamada ülkemizde her 100 konuttan 60-70 tanesinin hatalı, kurallara aykırı olduğunu söyledi.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Murat Baran İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Baran tarafından kuruldu.

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Çelik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Özer tarafından kuruldu.

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Karakaya İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karakaya tarafından kuruldu.

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nihan Zer tarafından kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Murat Özer İnşaat yeni proje Haberi

Murat Özer İnşaat yeni proje

1995 yılında Nurettin Özer ve oğulları tarafından kurulan Murat Kuyumculuk'un amiral gemisi Murat Özer inşaat, sektöründe lider marka olma yolunda hızla ilerliyor. 2004 yılından bu yana sektörde oluşturduğu müşteri memnuniyetiyle hizmet veren firma, projelendirmesinden anahtar teslimine kadar sürecin her aşamasında kalitesinden ödün vermiyor. Konut projeleri, işyeri ve plaza projeleri ile tecrübesini ülke sınırlarının ötesine taşımayı hedefleyen Murat Özer İnşaat, dünya standartlarında üretimden taviz vermiyor. Murat Özer inşaat, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumunu koruyor. Her projeye kaliteden ödün vermeyen yaklaşımıyla imza atan firma, tüm ayrıntılarda dünya standartlarında bir marka yaratmayı hedefliyor. 


Çalışanlarını en önemli iç kaynak olarak gören, çalışanının desteğine ve üretkenliğine güvenen Murat Özer inşaat, eğitim olanakları...