12 / 05 / 2024

Murat Şahin biyografi

Murat Şahin biyografi

Mimar Murat Şahin kimdir? Mimar Murat Şahin, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Murat Şahin, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Şahin'in biyografisi...

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Kristal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kristal İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu. 

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeinvest Enerji İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karakaş, Erdal Karakaş ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu. 

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Kadir Canlı ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Murat Şahin'den müteahhitlere uyarı!

Tokat Tüm İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Murat Şahin, müteahhit ve işçilere uyarılarda bulundu. Şahin, müteahhitleri cezai işlemle karşılaşmaması için İMKON tarafından açılan meslek sınavlarına girmeleri konusunda uyardı.

MRT Can Hafriyat İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRT Can Hafriyat İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bugün Murat Şahin imzasıyla kuruldu.

Kredi kullananlara tazminat hakkı doğdu!

Yrd. Doç. Dr. Murat Şahin, 16 bankanın 2007-2011 tarihleri arasında kullanılan kredilere olması gerekenden fazla oranda faiz uyguladığını, bu ihlalden dolayı bu tarihler arasında kredi kullanan tüketicilere tazminat davası açma hakkı doğduğunu dile getirdi.

Vasip Şahin, Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.

Cengiz Gültek kimdir?

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Murat Şahin biyografi Haberi

Murat Şahin biyografi

Murat Şahin kimdir?

Murat Şahin, 1981 yılında Keşan'da doğdu. Orta öğrenimini Aydın’da Kuyucak Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde, yüksek lisans eğitimini yine aynı üniversitede 2006-2010 yılları arasında tamamladı. Aynı süreçte İstanbul’da çeşitli ofislerde çalıştı. 


Proje Limited (2004-2007) bünyesinde proje yürütücü olarak yüksek yapılar, otel, konut kompleksleri, hastaneler ve eğitim kurumları gibi projelerde çalıştı. MD Mimarlık Dekorasyon Dergisi’nde (2007-…) Kreatif Direktör ve Yayın Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 


EAA (Emre Arolat Architects)'da 2007 yılında konut, otel kompleksi projelerinde proje mimarı olarak çalıştı. Yrd.Doç. Yüksel Demir danışmanlığını yaptığı ECF Mimarlık’ta 2008-2009 yıllarında proje yürütücüsü olarak alışveriş merkezi, yüksek yapılar, konut kompleksleri, kamu binaları ve idari yapılar gibi projelerde yer aldı. 


Serbest mimarlık kariyerine, 2009 yılında İbrahim Çelepöven’le...