17 / 05 / 2024

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Murat Turgay Taşdemir imzasıyla kuruldu.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ica Astaldi-Ic İçtaş Whsd İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çeçen, Halil İbrahim Dönmez, Yusuf Baykan, Mehmet Murat Kurtuluş, İlkhan Gökçe ve Mehmet Gönenç ortaklığında kuruldu.

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tema Taş Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir ve Oğuz Ağaçköylü tarafından kuruldu.

MDS Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

MDS Demir İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli Semih Demirci tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Baghejari tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Murat Turgay Taşdemir imzasıyla kuruldu.

Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje yapacak!

Demir İnşaat, Türkiye'deki inşaat çalışmalarnı yurtdışına da taşıdı. Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje geliştirmek üzere yeni arsalar da aldı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Demir İnşaat'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Demir İnşaat, Kurban Bayramına yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, "Demir Romance" ile "Demir La Vida" projelerinde yüzde 25 peşin, 0,55 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuyor.

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Murat Turgay Taşdemir imzasıyla kuruldu. 


Murat Taşdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...