28 / 04 / 2024

Murat Topaloğlu

Murat Topaloğlu

Boğaziçi Şehircilik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Karadağ, Fatih Tuna, Murat Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mim Dış Ticaret Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Dış Ticaret Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Bulut, Murat Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da Bayrampaşa'da kuruldu.

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde, yükselen ev fiyatlarının artışında yatan sebebi kaleme aldı.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul'a hangi banka kredi verecek?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesinin finansmanını kaleme aldı.

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygı Gayrimenkul İnşaat Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kelkitlioğlu tarafından kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

İnto İnşaat Yapı Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnto İnşaat Yapı Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu tarafından kuruldu.

Murat Topaloğlu Haberi

Murat Topaloğlu

Boğaziçi Şehircilik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Harun Karadağ, Fatih Tuna, Murat Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Boğaziçi Şehircilik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...