05 / 05 / 2024

Murat Usluoğlu kimdir

Murat Usluoğlu kimdir

Gaziosmapaşa’da 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D.’nin, olaydan bir gün önce eski kız arkadaşı Murat Usluoğlu’nun eşi İ.U.’nun evine gelerek 2 saat kaldığı tespit edildi.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Müminoğlu kimdir?

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Zorluoğlu kimdir?

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Zorluoğlu kimdir? Murat Zorluoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Murat Usluoğlu kimdir Haberi

Murat Usluoğlu kimdir

Gaziosmapaşa’da 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D.’nin, olaydan bir gün önce eski kız arkadaşı Murat Usluoğlu’nun eşi İ.U.’nun evine gelerek 2 saat kaldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine İ.U., da polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.


İzmit, Körfez geçiş köprüsü şantiyesinde çalıştığı öğrenilen 5 aylık evli genç mühendis Murat Usluoğlu 24 Aralık 2015 günü Gaziosmanpaşa, Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde Sabah saat 05.45’de işe gitmek için evden çıktığı sırada, apartman boşluğunda karşılaştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Polis ilk anda olayın bir hırsız tarafından yapılmış olabileceğini belirtmişti.


İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde görevli mühendis öldürüldü!


MÜHENDİSİN EŞİ KATİLİN ADINI VERMİŞTİ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili soruşturma başlattı. Polise ifade veren Murat Usluoğlu’nun eşi İ.U.’nun ifadesi,...