03 / 05 / 2024

Murat Yalçın

Murat Yalçın

BSM Teknik Proje Anonim Şirketi, Murat Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Eyüp, Düğmeciler Mahallesi, Bahariye Blokları Aralığı Sokak'ta kuruldu.

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sir Yapı Çelik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Deep Blue Sitesi, Büyükçekmece'de kuruldu.

Doruk Kent İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kent İnşaat Mühendislik Mimarlık Temizlik Nakliyat Turizm Day. Tük. Mal. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yalçın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da kuruldu

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Murat Yalçın Haberi

Murat Yalçın
BSM Teknik Proje Anonim Şirketi, Murat Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


BSM Teknik Proje Anonim Şirketi iş konusu; 1) Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak veya kiralamak her türlü elektrik, inşaat ve taahhüt, proje işleri iştigal...