10 / 05 / 2024

muratpaşa cami

muratpaşa cami

İstanbul Aksaray'a 62 bin metrekarelik alan üzerinde, 10 futbol sahası büyüklüğünde meydan yapılacak...

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Ankara Güvenpark'a cami mi yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Güvenpark’a cami yapılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi, büyükşehir bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Antalya Muratpaşa'da 189 arsa ihalesi 14 Şubat'ta!

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nde kadınlara özel spor salonu!

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden yatırım rekoru!

Muratpaşa Belediye Başkan Ümit Uysal yeni yılın proje ve çalışmalarını değerlendirdiği toplantıda yaptığı konuşmada “2016 rekorlarımızı kırdığımız bir yıl oldu." dedi

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Muratpaşa Obruk Ormanı imar çalışmaları başladı!

Ermenek Mahallesi sınırları içinde olan ancak mezbelelik haliyle Hayalet Orman olarak anılan Obruk Devlet Ormanı için, Muratpaşa Belediyesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunarak, uygulamalı imar planı çalışmalarına başladı.

muratpaşa cami Haberi

muratpaşa cami

62 bin metrekarelik alanın bir bütün olarak düzenleneceği Aksaray’ın meydan projesi tamamlandı. Aksaray'daki viyadük ve alt geçitler kaldırılıp, Yusufpaşa ile Aksaray tramvay istasyonu da tek durak olarak düzenlenecek. Proje kapsamında 10 futbol sahası büyüklüğünde yayalaştırma alanı ile Muratpaşa Camisi ile Valide Sultan Camisi arası birleştirilerek tarihi eserler tamamen ortaya çıkartılacak. Aksaray yeraltı çarşısı da...