18 / 05 / 2024

muratpaşa kasın spor salonu inşaatı

muratpaşa kasın spor salonu inşaatı

Muratpaşa Yenigöl Mahallesi'nin şalvar ve yazmalarıyla günün ilk saatlerinde seralarında marul kesip maydanoz toplayan kadınlarına özel çadır spor salonu montajına başladı.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Başkasının ulaşım kartını kullananlar dikkat! Cezası herkesi şaşkına çeviriyor!

Ulaşım kartı kullanan vatandaşlar başkasının kartını kullanmaları halinde alacakları ceza dudak uçuklattı! İşte detaylar... 

Ford Ranger'a Kasım zammı! Ford Ranger'ın yeni fiyatı ne kadar? İşte Ford Ranger 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Arazi tutkunu olanların en çok tercih ettiği kamyonet modellerinden biri olan  Ford Ranger'a kasım ayında zam geldi. Peki  Ford Ranger fiyatı ne kadar?  Ford Ranger fiyatı kaç lira? İşte  Ford Ranger 22 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi Space Star’a Kasım ayında zam gelmedi! 21 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi’nin mini hatchback modeli Space Star’a Kasım ayında zam gelmedi. Yeni fiyat listesinde Space Star modelinin fiyatı aynı kaldı. İşte, Mitsubishi Space Star’ın 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

muratpaşa kasın spor salonu inşaatı Haberi

muratpaşa kasın spor salonu inşaatı

MURATPAŞA Belediyesi, Yenigöl Mahallesi, Antalya Havalimanı'nın hemen yanı başında, ekonomisi hala tarıma dayalı yerleşim yeri. Mahallenin kadınları için gün seralarda erken saatlerde başlıyor. Günün ilk ışığıyla birlikte seralarında maydanoz toplayıp marul kesen kadınlar, öğleden sonra Muratpaşa Belediyesi'nin ücretsiz spor derslerini aksatmadan takip ediyor. 


Şalvarları ve yazmalarıyla seradan çıkıp spora katılan kadınlar, muhtarlık binasının yanı başında bulunan bir evin bahçesini kullanıyor. Ancak, soğuk kış günleri nedeniyle sporu aksatmak durumunda kalan kadınlar Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan yaz - kış spor yapabilecekleri kapalı bir alan istedi. 

Başkan Uysal'ın talimatıyla mahallede yer arayışı başladı. En uygun yer Nergiz Sokak'taki park alanı içinde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce montaj öncesinde Muratpaşa Belediyesi atölyelerinde salon için yoğun bir hazırlık dönemi geçirildi. 


Metal konstrüksiyon üzerine giydirme olarak inşa...