30 / 04 / 2024

Muratpaşa Mevlana Caddesi

Muratpaşa Mevlana Caddesi

Muratpaşa Belediyesi tarafından, Mevlana Caddesi'nin ikinci etap projesinin ihalesi yapıldı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, kent estetiği sağlanması için başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme Projesi kapsamında onarım çalışmaları yapılacak.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Muratpaşa Mevlana Caddesi Haberi

Muratpaşa Mevlana Caddesi

Muratpaşa Belediyesi tarafından, Mevlana Caddesi'nin ikinci etap projesinin ihalesi yapıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent estetiği ve birliğinin sağlanması için başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme Projesi kapsamında onarım ve bakım çalışmaları yapılacak.


Muratpaşa Belediyesi, Mimarlar Odası, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi çeşitli renklerle boyanacak. Kızıltoprak ve Yüksekalan mahallelerinin, Mevlana Caddesi'ne cepheli binalarını içeren proje kapsamında firmaya yer teslimi yapılarak, 40 bina  beyaz , turkuaz, mor, mavi ve yeşil gibi renklerle...