28 / 04 / 2024

Muratpaşa mevlü ümit uysal

Muratpaşa mevlü ümit uysal

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seçim vaatlerinden ilki olan Muratpaşa Kırcami konusunda verdikleri sözü tuttuğunu, hayata geçirecekleri diğer çalışmalarla ilçenin çehresinin zaman içinde değişeceğini belirtti.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Muratpaşa'da 25 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Kılınçarslan Mahallesi'nde yer alan ticari bina 25 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 423 bin 440 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Muratpaşa'da restorasyon başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, Türkiye'de en fazla vakıf mülkünün Antalya'da bulunduğunu belirterek, "Antalya turizmin başkenti ama aynı zamanda bir vakıf şehri. Neredeyse tamamına yakını Muratpaşa vakfına ait." dedi.

Antalya Muratpaşa'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 14 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Antalya Muratpaşa'da icradan 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya İli Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 182 bin TL olarak belirlendi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa mevlü ümit uysal Haberi

Muratpaşa mevlü ümit uysal

Ümit Uysal, görevde geçen 120 günün ardından basının karşısına geçti. Muratpaşa Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Lara Balıkevi'nde basın toplantısı düzenleyen Uysal, şuana kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları hakkında ana hatlarıyla bilgi verdi. Bundan sonra da düzenleyecekleri periyodik toplantılarla bilgi açığını gidermek istediklerini dile getiren Uysal, 30 Mart seçimlerine yönelik ilk vaadinin Kırcami ile ilgili olduğunu belirterek, bölgenin bin ölçekli uygulama imar planını nisan ayı içinde hazırladıklarını Vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve ilgili meslek odalarının görüşüne sunulan plana gönümüzdeki günlerde son şeklini vereceklerini dile getiren Uysal, "Eylül meclisinde komisyona havale etmek, kasım meclisinde de planı çıkarmak istiyoruz." dedi. 


KREŞLİ PAZARLAR GELİYOR 


Şuan 150 dönümde 27 farklı noktada park inşaatlarının sürdüğüne, 11 alanda semt spor sahası yaptıklarına değinen Uysal, asfalt kalitesi...