06 / 05 / 2024

muratpaşa park bahçeler müdürlüğü yeni binası

muratpaşa park bahçeler müdürlüğü yeni binası

Muratpaşa’ da Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ nün yeni hizmet binası açıldı. Başkan Evcilmen, “Göreve geldiğimde Muratpaşa’da 8 park vardı. Bugün 550 prestij parkımız var” dedi...

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Muratpaşa'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kılınçarslan Mahallesi 105 Ada, 4 Parselde yer alan bahçeli iki evi 5 milyon 952 bin 680 TL'ye icradan satıyor...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Antalya Muratpaşa'da Deniz Feneri Parkı inşa ediliyor!

Muratpaşa Belediyesi, 1'inci derece doğal SİT statüsünde Lara falez kıyı bandı üzerindeki Deniz Feneri Parkı çalışmalarında son aşamaya geldi.

Asma Bahçeler İzmir açık adres!

Toplam 18 bin 712 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Asma Bahçeler projesinde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Antalya Büyükşehir, Muratpaşa'da çevre düzenlemesi yaptıracak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Muratpaşa Bahçelievler'de bulunan bazı alanlarda işletme hak bedeli karşılığı çevre düzenlemesi yaptıracak. Gayrimenkulün yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

muratpaşa park bahçeler müdürlüğü yeni binası Haberi

muratpaşa park bahçeler müdürlüğü yeni binası


Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Hizmet Binası görkemli bir açılışla hizmete girdi. Şirinyalı Mahallesi’nde bin metrekare kapalı alan olmak üzere, 6 bin metrekare alanda hizmet verecek binanın açılışında Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen yoğun ilgiyle karşılandı. Muratpaşa İlçe Kaymakamı Cevdet Can, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Evcilmen’i tebrik ederken, Şirinyalı Mahalle Muhtarı Hakan Kurt mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Evcilmen’e teşekkür etti.


MURATPAŞA AB’YE GİRDİ

Muratpaşa Belediyesi’nin haftada bir proje hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Evcilmen, göreve geldiğinde Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarının 1.49 metrekare olduğunu belirtti. Avrupa Birliği’nde bu oranın 7 metrekare olduğunu kaydeden Başkan Evcilmen, “Bugün geldiğimiz noktada Muratpaşa’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı 7.04 metrekaredir. Bir başka deyişle Muratpaşa, Türkiye Cumhuriyeti’nden önce Avrupa Birliği’ne girmiştir. Emeği...