22 / 07 / 2024

Muratpaşada park yapımı

Muratpaşada park yapımı

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aşırılı sıcaklara rağmen 11 mahallede 17 park ve semt spor sahasının yapımını sürdürüyor.

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

İstanbul Avrupa Yakası'nda 710 bin metrekarelik park yapılacak!

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü semt parkları, kavşakları ve kamu bahçelerinde revizyon ve yapım işi ihalesini 18 Eylül 2018 Salı günü yapacak...

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Muratpaşada park yapımı Haberi

Muratpaşada park yapımı


Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aşırılı sıcaklara rağmen 11 mahallede 17 park ve semt spor sahasının yapımını sürdürüyor. Geçtiğimiz ay 11 park yapımını tamamlayan ekipler, Şirinyalı ile Çağlayan'da 3, Doğuyaka ve Güzeloba'da 2, Güzeloluk, Yeşilbahçe, Muratpaşa, Yenigöl, Demircikara, Etiler ve Zerdalilik mahallelerinde 1'er parkın yapım çalışmaları tüm hızıyla devam...