07 / 05 / 2024

Murtaza Kılçık dubai ziyareti

Murtaza Kılçık dubai ziyareti

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ve üyeler bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere toplu halde Dubai'ye gitti...

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Folkart Yapı yurtdışı yatırımlarını artırıyor!

Almanya’da Berlin ve Köln’de ofis açmak üzere çalışma yapan Folkart, yurt dışındaki ilk ofisinin açılışını Dubai'de gerçekleştirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Dubai Su Kanalı projesi 735 milyon dolara mal oldu!

Türkiye'nin gündeminde Kanal İstanbul projesi tartışılırken, Dubai 2013’te yapımına başlanan Dubai Su Kanalı'nı 2016 yılında hizmete açtı...

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Artaş İnşaat’a Dubai'den ortaklık teklifi!

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape'ye bu yıl 11 projesiyle katıldı. 1.2 milyar lira yatırım değerine sahip Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai'de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Türk inşaatçılar Dubai'de!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 13 Türk firması, 11-13 Eylül tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2017 fuarına katılacak. Firmalar, yeni projelerini görücüye çıkaracak.

100 milyar dolarlık Dubai South’ta Türkler de olacak!

İstanbul Barosu'na üye Avukat Özgür Kaya, uzun yıllardır Körfez Bölgesi’nde çalışmalarını yürütüyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Murtaza Kılçık dubai ziyareti Haberi

Murtaza Kılçık dubai ziyareti

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, Başkan Yardımcısı Mustafa Vursavuş ve üyeler bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere toplu halde Dubai'ye gitti. Burada iş yapan demek üyeleri ile inşaat firmalarını ziyaret eden AYAMDER yöneticileri, sektörünün çalışmalarını yakından izleme fırsatı görerek fikir alış verişinde bulundular. Yaklaşık 5 günlük iş ziyareti sonrası Adana'ya umutlu döndüklerini söyleyen AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, gezinin oldukça verimli geçtiğini belirtti. 

Başkan Kılçık, ziyaret boyunca Dubai'de iş sözü aldıklarını dikkat çekti. Kılçık, Dubaili üst yöneticisi Davvood Mohd Khalid Ahmad'den kendilerine tüm desteği sağlayacakları sözünü aldıklarını ifade etti. 

Kılçık,"Dubai de bize sınırsız iş ve müşteri tahsis etti. 

Ama bizler, Adana'mızı terk edip dış ülkelere gitmek istemiyoruz. Çünkü biz, kendi topraklarımızı seviyoruz ve buralarda çalışmak istiyoruz. Ancak, belediye yetkilileri...