27 / 05 / 2024

Muş Belediyesi Başkanlığı

Muş Belediyesi Başkanlığı

Muş Belediyesi Başkanlığı, yol çalışmaları kapsamında Muş Devlet Hastanesi civarındaki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin personel alacağını ilan etti. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı şartları belli oldu mu? İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sorgulama 2023!

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sonucu nasıl sorgulanır? 

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?

İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Muş Merkez'de ticari alan imarlı arsa satıyor. Arsanın satış ihalesi 18 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

TOKİ Muş Merkez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak!

Diyarbakır Kulp Belediye Başkanlığı'na mimar alınacak. Mimar kadrosunu başvurmak isteyen adaylar 28 Şubat-4 Mart 2019 tarihleri arasında Kulp Belediyesi'ne istenilen belgeleri teslim etmesi gerekiyor...

TOKİ Muş Kepenek başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Kepenek projesinde yer alan 69 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Muş Kepenek başvuruları 31 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 127 adet konut için başvurular 31 Aralık tarihinde sona eriyor.

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Muş Belediyesi Başkanlığı Haberi

Muş Belediyesi Başkanlığı

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollardaki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlıyor. Muş Devlet Hastanesi çevresindeki yollarda genişletme ve düzenleme çalışması yapan ekipler, önceki gün asfalt çalışmalarına başladı. Kötü hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, kış mevsimi öncesi mevcut yolları tamamlamayı hedefliyor.

Hastane bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Geçen yıl hastane bölgesindeki yolların bozuk olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini ifade eden Başkan Asya, bu bölgedeki yol sorununu gidereceklerini söyledi. Belediye ekiplerinin uzun bir süredir bu bölgede yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını kaydeden Asya, “Hastanenin yeni binasına taşınmasının ardından, bu bölgedeki yol ve kaldırım eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı başlattık. İklim şartlarından dolayı çalışma sezonumuz kısıtlı...