19 / 05 / 2024

Muş belediyesi park

Muş belediyesi park

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi taksitlendirme uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak vergilerini yapılandıran vatanşlara uyarılarda bulundu. 

Muş'ta imar düzenlemeleri yapılacak!

Muş Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Muş'ta metruk bina yıkımı devam ediyor!

Muş Belediyesi, il genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki metruk yapıların yıkımını sürdürüyor.

Muş belediyesi park Haberi

Muş belediyesi park

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi. Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Muş’a yeni bir park daha kazandırılıyor. Zafer Mahallesi Salih-Muhlise Camii yanında yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı, tamamlanarak Muş halkının hizmetine sunulacak. Yeni kurulacak olan park; aydınlatması, süs havuzu ve peyzaj düzenlemesi ile mahalleye yeni bir imaj kazandıracak. Yapımı devam eden parkta çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlayabilmek için kentin her bölgesinde yeni parklar kurmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. Zafer Mahallesi’nin yeşil alan eksiğini gidermek için burada yeni bir park kurduklarını kaydeden Başkan Asya, “Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla...