17 / 06 / 2024

muş bulanıkta satılık gayrimenkul

muş bulanıkta satılık gayrimenkul

Muş İli Bulanık ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 132 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 26 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık!

40 blok şeklinde yükselen proje Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık toplam 5 bin adet daireden oluşuyor. Projede 120 aya varan taksit sağlanıyor.

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Amass İzmir Ofisleri satılık!

Konum bilgisine göre İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta bulunan projede rezidans daire ve ofisin yer alıyor. Amass İzmir Ofisleri satılık toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık ev!

Adam Kule Dap Yapı satılık ev tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık!

Toplam 111 bin metrekarelik arsa alanına sahip Ziylan Özak Yenigün Kazlıçeşme Projesi satılık 936 adet daireden oluşuyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

muş bulanıkta satılık gayrimenkul Haberi

muş bulanıkta satılık gayrimenkul

Muş İli Bulanık ilçesinde bulunan gayrimenkulün bedeli 1 milyon 132 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkul 26 Kasım 2013 tarihinde açık artırma usulüyle satışa çıkacak.


İlanın detayı için