21 / 05 / 2024

muş Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu

muş Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu

Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunarak yeni dönemdeki eğitim öğretime hazırlanması için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak iki şehirde 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Gaziantep'te yer alan KDV'den muaf arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı ihale ilanları...

Milli Emlak'tan hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf arazilerin fiyatları 45 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak satış: 2 şehirdeki 9 adet arsa ve arazi taksit fırsatıyla satılıyor! 

Milli Emlak, Muğla ve Kastamonu'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış Mayıs 2024...

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu? Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve tarihçi-yazar ve Milli Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu?

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

muş Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu Haberi

muş Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu

Yapımı devam eden okulları yerinde ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam ecen okullarda incelemelerde bulundu. Malazgirt ilçesini en az yüzyıllık okul sorunu kalmadığını ifade eden Aydınoğlu, “Malazgirt’te okuyan öğrencilerin hangi zorluklarla karşılaştıklarını gayet iyi biliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Ak Parti eski Milletvekili Muzaffer Çakarın da girişimleriyle Malazgirt’in önümüzdeki yüz sene içerisinde eğitim fiziki altyapısını çözecek binalarımızı programa koyduk. Çoğu şu anda faal hale geldi. İnşaat halinde birçok okulumuz var. Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. Hemen en kısa zamanda bunların da ihalesi yapılacak. Türkiye’nin en büyük projelerinden olan iki tane okulumuz yapılmaktadır. İki okulumuzun da kaba inşası bitti. Okullarımızdan biri 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecektir. Kabası biten diğer okulumuz...