05 / 05 / 2024

Muş Malazgirt yol çalışmaları

Muş Malazgirt yol çalışmaları

Malazgirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bazı mahallelerde yol genişletme ve yapım çalışması başlattı. Malazgirt Belediyesi Eş Başkan Halis Coşkun, yol genişletme ve yapım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Malazgirt'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muş'un Malazgirt ilçesindeki Selçuklu ve Adalar mahallelerindeki TOKİ alanlarında sosyal konut üreteceklerini söyledi.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Muş Malazgirt'te 16 derslikli okulun temeli atıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Malazgirt'te imar toplantısı yapıldı!

Muş’un Malazgirt Belediyesinin hayata geçirdiği "1071’den 2071’e Malazgirt" projesi kapsamında vatandaşlara 18. Madde anlatıldı.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Muş Malazgirt yol çalışmaları Haberi

Muş Malazgirt yol çalışmaları

Malazgirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Adalar Mahallesi’nde yol genişletme ve yapım çalışmaları başlattı. 


En kısa sürede Adalar yolui Malazgirt -Ahlat karayoluna bağlayan 2 kilometrelik bölüm asfaltlanacak. yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Malazgirt Belediyesi Eş Başkan Halis Coşkun, yol genişletme ve yapım çalışmalarının devam edeceğini...