05 / 05 / 2024

Muş Mut taş ocağı

Muş Mut taş ocağı

Muş Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Sarıtaş TOKİ Konutları mevkiinde kurulmak istenen taşocağını mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın! 10 Kasım güncel fiyatlar...

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?' sorularının yanıtlarını merakla araştırıyor. Peki 10 Kasım 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? 

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

Benzin, motorin, LPG'de tehlike çanları! Petrolde tahminler değişti: Akaryakıta yeni zam geliyor mu? 

Petrol, OPEC+'ın üretimi frenlemesi ve talep görünümünün iyileşmesinin ardından yılbaşından bu yana neredeyse yüzde 10 yükseldi. Şimdi de Goldman Sachs petrol tahminini yükseltti. Peki akaryakıta yeni zam geliyor mu? 

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

O ilde arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! 

Mut Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Mut ilçesi, Kültür ve Palantepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Mersin Mut'ta yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

TOKİ Muş Korkut’ta 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Muş Korkut projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Korkut projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Korkut 2022 sosyal konut projesi...

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

Muş Mut taş ocağı Haberi

Muş Mut taş ocağı

Muş'un Mut İlçesi Deveci Mahallesi Sarıtaş TOKİ Konutları mevkisinde kurulmak istenen taş ocağına yönelik vatandaşların isyanına hak veren Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "Yasalara saygılıyız, ama toplumun huzurunu bozacak şeylerde vatandaşımızın yanında oluruz" dedi. Evlerinin yakınında taş ocağı istemediklerini söyleyen vatandaşlar, "Yıllar sonra bir ev sahibi olduk. Evimizin yakınında taş ocağı olmaz. Her konuda rahatsız olacağız. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz" çağrısına olumlu cevap veren Başkan Yılmaz, "2012 yılında ruhsatı alınmış. Ama bazen yasa halkın rahatsız edilmesi anlamına gelmez. İlçe merkezine yakın olan taş ocağına karşıyız, bu konuda halkımın yanındayız. Konuyu mahkemeye taşıyacağız. Biz her ne olursa olsun vatandaşın yanındayız. Sarıtaş Taşocağı 2012'yılında ruhsatın verilmiş. Bu güne kadarda gizli tutulmuş. Bu konuda çok değişik sıkıntılar var. Olayları okumaya çalışıyorum. Valilikten...