29 / 04 / 2024

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!



Muş Belediyesi, mart ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu yaptı. Belediye Başkanı Feyat Asya’nın başkanlığında yapılan toplantıda, imar planı konuşuldu. Kent imar planında deprem düzenlemesi yapılan toplantıda konuşan Başkan Asya, “1'inci derece deprem bölgesi olan ilimizde bu tür acıların yaşanmaması adına bizlerin de alması gereken tedbirlerin olduğunu bilmekteyiz. Her ne kadar görev süremiz içerisinde imar planlarında önemli kararlar alıp hayata geçirsek de son deprem ile daha radikal kararlar almamız gerektiğinin bilincine vardık. Bugün aldığımız kararlar tamamen siyaset üstü olup, insanlarımızın hayatlarını ve geleceklerini korunmaya yöneliktir. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem bizleri derinden üzerken sorumluluğumuz gereği ders çıkarmamız gereken hususların olduğunu da bize hatırlatmıştır” diye konuştu.

Muş ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

İşte ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön