16 / 05 / 2024

muş tesis yatırımları

muş tesis yatırımları

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muş'ta görev yapan amcasından dolayı kente sempati duyduğunu belirtti ve kente eli boş değil 11 müjde ile geldiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Baumit Türkiye'nin gündeminde yeni tesis yatırımları var!

Baumit Türkiye, 2020'de yüzde 30 büyüme ve yeni tesis yatırımı yapmayı hedefliyor. Yıllık ciroda 100 milyon TL'ye ulaşan şirken, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya etki ihracat politikası izleyecek. Bir diğer hedef de ısı yalıtımı sektöründe ilk üçe girmek.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!    

Energetic Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Köz ve Mehmet Ali Erdoğmuş ortaklığında kuruldu.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kamu gayrimenkullerindeki turizm yatırımlarına düzenleme!

Kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması ile kesin tahsis yapılan veya irtifak hakkı tesis edilen taşınmazların satılmasına ilişkin esaslar belirlendi. Yönetmelik ile turizm sektörü temsilcilerinin yaşadıkları zorluklar da sona erdi..

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Muğani Gayrimenkul Ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile A.M. Elbarrawı tarafından kuruldu.

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

TİGEM tesis yatırımları yapacak!

TİGEM, önümüzdeki yıllarda hayvancılık, sulama, mekanizasyonun yenilenmesi, zirai yapılar ve tesis yapımı olmak üzere 4 ana başlıkta planladığı yatırımları hayata geçirecek...

Gökçe Özdemir: İzmir'de tesis yatırımları şart!

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Otel yatırımları en çok İstanbul ve Antalya'da yapılıyor!

Bu yıl konaklama sektöründe toplam tutarı 3 milyar 354 milyon lirayı bulan 205 yatırım teşvik belgesinin 84'ü İstanbul, Antalya ve Muğla illerinde yapılacak otel yatırımları için alındı...

muş tesis yatırımları Haberi

muş tesis yatırımları

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muş'ta görev yapan amcasından dolayı kente sempati duyduğunu belirtti ve kente eli boş değil 11 müjde ile geldiğini söyledi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valilikte düzenlediği toplantıda Muş'ta 72 milyon liraya mal olan 8 tesisin temelini atıp açılışını yapacağını söyledi. Murat'ın kolu Karasu'nun Muş Ovasını sular altında bıraktığı için amcasının vasiyet ettiğini anlatan Eroğlu, DSİ Genel Müdürü olunca hemen bununla ilgili projeler başlattığını ifade etti. Şimdi bu projenin 3'üncü etabının temelini atacaklarına işaret eden Eroğlu, şunları söyledi: 



"Muş'a gelirken eli boş gelmedim. 11 müjde ile geldim. Daha önce ki Muş gezimde 12 müjde vermiştim. Böylece Muş'a 23 tane müjde ile 174 milyon TL yatırım gerçekleştirmiş olacağız. Bugün getirdiğimiz 11 müjdeden 4'ü DSİ'ye...