30 / 04 / 2024

Muş TOKİ Konutları son durum

Muş TOKİ Konutları son durum

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muş projesi için çalışmalara başladı. Projede yer alan konutların 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

Muş TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Muş Kale Mahallesi TOKİ projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projenin kura çekilişi 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.

Muş TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muş projesi için çalışmalara başladı. Projede yer alan konutların 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Muş TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Muş’un Kepenek Mahallesi’nde hayata geçireceği 381 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

TOKİ Muğla Milas Konutları için yer aranıyor!

Muğla Milas'ta yapılması planlanan TOKİ konutları ile ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ten açıklama geldi. Öztürk, toplu konutlar için yer arandığını söyledi.

Muş Mut'taki taş ocağı projesi mahkemeye taşınacak!

Muş Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Sarıtaş TOKİ Konutları mevkiinde kurulmak istenen taşocağını mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

Muş İskan Konutları'nın kurası çekildi!

Muş Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hak sahipleri adına yaptırılan iskan konutları için kura çekimi yapıldı.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2. Etap Konutları başvuru!

Muğla Kavaklıdere 2. Etap TOKİ Konutları başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak. Projede taksitler 389 liradan başlıyor.

Muğla'ya Dini ve Kültürel Tesis ile TOKİ konutları yapılacak mı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

Muş TOKİ Konutları son durum Haberi

Muş TOKİ Konutları son durum


Ülkedeki toplu konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş projesi için düğmeye bastı. TOKİ tarafından Muş'ta hayata geçirilecek olan 381 konut için çalışmalar başladı.


Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 381 konut, 1 cami ve 1 alışveriş merkezinin hayata geçirileceği yeni TOKİ projesinde incelemelerde bulundu. Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılan yeni konutların inşaatının 550 günde tamamlanması planlanıyor. Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Asya, proje hakkında bilgi de aldı.



Muş...