27 / 04 / 2024

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...



Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Muş Spor Kompleksi'nde yapılan kura çekimi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı.

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Noter huzurunda yapılan kura çekimine katılan vatandaşlar, heyecanla adlarının çıkmasını bekledi.

Muş Vali Vekili Mustafa Ayvat, proje dahilinde 1071'i Muş merkezinde, 79'u Korkut ilçesinde olmak üzere bin 150 konutun inşa edileceğini dile getirdi.

İki senede sosyal konutların hak sahiplerine teslim edileceğini kaydeden Muş Vali Vekili Mustafa Ayvat önemli açıklamalar da yaptı. Bugün kendilerine kura çıkmayan vatandaşlara üzülmemeleri gerektiğini kaydeden Muş Vali Vekili Mustafa Ayvat, son 20 senedir ülkenin her alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük atılım ve yatırımları gerçekleştiren devletim, Valilikleri önderliğinde ilimizde de pek çok kamu hizmet binası ve sosyal donatı alanları kazandırdığını söyledi.


Geri Dön