09 / 05 / 2024

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...



Yine devletin bugünkü gibi projeleri hayata geçirmeye devam edeceğini dile getiren Muş Vali Vekili Mustafa Ayvat, sosyal devlet olma anlayışının bir gereği olarak her alanda olduğu gibi barınma, konut, iş yeri ve istihdam alanlarında da devlet olarak vatandaşların yanında olmayı, devletin tüm imkanlarını halkımızla buluşturmayı sürdüreceklerini söyledi.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek de yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümetin girişimleriyle her geçen gün Muş'un değişik noktalarına yeni hizmetlerin geldiğini kaydetti.

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) Muş'a güzel hizmetler yapmayı sürdürdüğünü dile getiren Şimşek, Muş merkezde 1071, Korkut ilçemizde 79 konut için kura çekimi yapılacağını kaydederek, diğer ilçeler içinde gerekli görüşmelerimizi yaptıklarını ve arsa temini sonucu oralarda da aynı güzellikleri yaşayacağklarını söyledi.

Belediye Başkanı Feyat Asya da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye Yüzyılı'nın altını hakkı ile doldurmak üzere her alanda çalışmaların başladığını dile getirdi.

İnsanların hayat konforunu olması gereken noktaya ulaştırmaya çalıştıklarını dile getiren Asya, kurada ismi çıkan vatandaşlarımıza konutlarının mübarek olmasını temenni ederek, emeği geçen herkese şükranlarını arz etti.

Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022 için tıklayın

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Milli Emlak o ilde 11 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

TOKİ'den Erzurum'a 164 konutluk yeni proje müjdesi! 


Geri Dön