28 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 11 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 11 bin TL'ye imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Merakla beklenen Kasım ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam eden Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'da yer alan konut imarlı arsayı da 11 bin TL'ye satışa çıkardı. 



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenler tarafından merakla beklenen Kasım ayı arsa satış ilanlarını resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki arsayı da satışa çıkarı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde dikkat çeken ihale ilanları arasında düşük bedelli arsa satış ihalesi de yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa Konya ili Karatay ilçesindeki, Köseali Köyü'nde yer alıyor. Yayımlanan Kasım ayı ihale ilanına göre, satışa çıkan arsanın satış ihalesi 28 Kasım 2022 tarihinde saat 09:40'ta yapılacak.

Milli Emlak o ilde 11 bin TL ye imarlı arsa satacak! KDV den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 42010112223 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 178,98 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi sitesindeki ilana göre, hazine hissesinin de 178,98 metrekare olarak belirtildiği imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 11 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 3 bin 300 TL olarak açıklandı.


Geri Dön