05 / 05 / 2024

muş turizm bekleyişi

muş turizm bekleyişi

Doğal, tarihi ve kültürel değerleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahip Muş, Urartulardan başlayan köklü bir tarihe de ev sahipliği yapıyor...

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Greenlıght Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Altın tarafından kuruldu.

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Kuruldu!

Namsar Restoran Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Necati Şekergümüş tarafından kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gand Otel Ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yezgi ve Gökhan Nacak ortaklığında kuruldu.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

İspanyol bir iş adamı ve mühendis Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir? İşte ayrıntılar...

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ Muğla 2023 projesi detayları...

muş turizm bekleyişi Haberi

muş turizm bekleyişi

    Tarihi köprüleri, camileri, kiliseleri, kaleleri, yaylaları, gölleri, ovası, lalesi, zengin florası ve el değmemiş doğal güzelliği ile bölgenin turizm merkezlerinden biri olmaya aday gösterilen Muş, çözüm süreciyle çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlamayı hedefliyor. 

     Muş Ovası'nın kenarında kurulan şehrin, simgesi olan ve ilkbahar mevsiminde 15 gün süresince açan Muş Lalesi ise ovayı adeta kırmızıya boyuyor. 

     Tarım faaliyetlerinin genişlemesiyle yaşam alanı küçülen Muş Lalesi'nin neslinin devamı için, bulunduğu alanlar koruma altında tutuluyor. 

     

     -Murat Köprüsü- 

     

     Muş-Varto karayolunda bulunan ve Selçuklu mimarisi olan 12 gözlü Murat Köprüsü, kentin turizmi açısından büyük bir öneme sahip. Yapım tarihi kesin olarak bilinmeyen tarihi köprü de beyaz mermerden bir kitabe bulunuyor. 

     1977'de yapılan restorasyonun...